Experimentează un nou mod de a citi jurnalul.ro: ştirile îţi descoperă preferinţele

experimenteaza-un-nou-mod-de-a-citi-jurnalul-ro-stirile-iti-descopera-preferintele-18472307

Jurnalul.ro a devenit prima publicație online din România care oferă o experiență personalizată cititorilor, prin intermediul platformei inteligente MediaServista.

Implementând conceptul de „Discovery”, o schimbare radicală de paradigmă opusă conceptului de „Search”, noua aplicație „Jurnalul.ro powered by MediaServista” învață în mod activ preferințele utilizatorilor pentru livra un flux de știri unic, personalizat și contextualizat pentru fiecare utilizator în parte. Știrile relevante îi găsesc pe utilizatori, în loc ca utilizatorii să caute știrile.

Accesul la secțiunea personalizată a Jurnalul.ro se face accesând http://jurnalul.mediaservista.com, proiectul fiind momentan în faza “beta”.

Pentru a reține preferințele utilizatorilor, indiferent dacă aplicația este accesată de pe PC, tabletă sau telefon mobil, este nevoie de înregistrarea și autentificarea prin contul de Facebook. Astfel, același flux personalizat de știri va fi livrat și de pe computerul de la servici, și pe cel de acasă, dar și pe telefonul mobil.

Citeste continuarea: http://jurnalul.ro/it/tehnica/experimenteaza-un-nou-mod-de-a-citi-jurnalul-ro-stirile-iti-descopera-preferintele-659905.html

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *