Ştirili cu articole super lizibile

Cautam si implementam zi de zi solutii pentru ca tu sa ai o experienta cat mai placuta cand citesti continut relevant pentru tine.

Stim cat este de enervant sa deschizi un articol si sa vezi multe reclame, sa inchizi una si sa se deschida alta. Este si asta o afacere profitabila si admirabila. Poate chiar sa fie utila. Poti sa descoperi un produs interesant de care ai nevoie, poti sa afli despre o afacere, dar uneori vrei sa citesti doar informatia relevanta si atat.

Incepand cu versiunea 2.0.4, Ştirili iti pune la dispozitie un buton care „curata” continutul relevant de informatiile suplimentare, pentru ca tu sa ai acces imediat la „doar, decat si numa'” ce te intereseaza.

Pentru a nu prejudicia publicatiile si pentru a le arata aprecierea pentru informatiile pe care le pun la dispozitie, aceasta functionalitate este disponibila doar dupa incarcarea completa a articolului original.

Articolul se incarca:

Loading

Articolul s-a incarcat complet si optiunea de „curatare” este disponibila pentru majoritatea continutului recomandat:

Loaded

La cererea ta vei obtine versiunea super lizibila:

Readable

Știrili este singura platforma de recomandari de continut online care invata ce iti place sa citesti. Instaleaza Știrili din Google Play: http://goo.gl/DC01O.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *