Știrili – Cel mai inteligent reader de știri din România, acum și pe www

stirili-www

Cluj-Napoca, 16 Septembrie 2013: Utilizatorii online din România pot accesa Știrili – cel mai inteligent reader de știri din România – și pe calculatoarele personale, laptopuri, tablete și telefoanele mobile, indiferent de sistemul de operare.

La mai puțin de un an de la lansarea aplicației pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android și peste 5000 de utilizatori, Știrili a devenit “platform- independent”, dar și portabil. Folosind prima platformă din România pentru conținut online cu un engine ce folosește tehnici de Inteligență Artificială – MediaServista (www.mediaservista.com), Știrili propune utilizatorilor de online și devoratorilor de știri o nouă abordare, una personalizată, bazată de discovery și nu neapărat pe search.

Astfel, utilizatorii de Știrili pentru Android vor putea să își utilizeze conturile existente (email sau Facebook) și pentru varianta web a Știrili, disponibilă la www.stirili.ro.

Noul website este construit în așa fel încât să ofere o experiență de navigare identică, cu un design responsive și fluid,  indiferent de device: calculator personal, laptop, tabletă sau smartphone.

Știrili pune la dispoziție utilizatorilor peste 300 de surse de știri din România, de la publicații online la bloguri, prin intermediul RSS și Atom. Conținutul online este înțeles de către engine-ul MediaServista cu ajutorul tehnologiei Natural Language Processing (NLP), care extrage automat cuvinte cheie, categorii, dar și generează un rezumat al paginii web. În același timp, Știrili învață preferințele utilizatorilor – ce și cum citesc aceștia, ce articole recomandă pe mail sau rețele sociale, pentru a putea oferi o experiență diferită fiecărui utilizator.

Principalele funcționalități ale Știrili

Ştirili învață ce te interesează analizând atent cum interacționezi cu știrile și noutatile pe care le citești. Ştirili ajunge să te cunoască din ce în ce mai bine cu cât îl folosești mai mult. Fiecărui utilizator îi vor fi recomandate doar articolele de interes, pe care le va putea citi în varianta de rezumat generată automat, în varianta curațată sau direct în web browser pe site-ul publisher-ului.

Thumbs Up. Exprima-ti aprobarea, multumirea, satisfactia prin apasarea simbolului care reprezinta gestul cu degetul mare al mainii in sus (Thumbs Up). Ştirili va intelege ca doresti sa primesti mai mult continut de genul respectiv in viitor.

Thumbs Down. Foloseste Thumbs Down ca sa iti exprimi explicit dezaprobarea, nemultumirea si/sau dezinteresul fata de continutul respectiv. Ştirili va intelege ca nu te intereseaza genul respectiv de continut.

Versiunea readable a articolului. Te deranjeaza reclamele din articole si iti distrag atentia de la informatia principala? Citeste versiunea ‘curata’ (readable) a articolului.

Rezumat. Nu ai timp sa parcurgi toata stirea? Obtine esenta stirii in doar cateva cuvinte.

Share. Distribuie (share) stirile interesante pe Facebook, Google+, Twitter sau prin E-mail.

Categorii. Te intereseaza stiri dintr-o anumita categorie (economie, sport, sanatate, sau altele)? Du-te la lista de categorii si alege-ti categoria dorita.

Setări. Butonul de setari permite accesul la o serie de functionalitati utile ale Ştirili precum: Categoriile mele, Sursele mele, Solicita surse, Invita-ti prietenii.

Drepturi și Contact

Știrili este un produs al ZA Cloud SRL, Cluj-Napoca (www.stirili.ro)

MediaServista este o platformă software a ZA Cloud SRL, Cluj-Napoca (www.mediaservista.com)

ZA Cloud SRL

str. Govora nr. 16 A, ap.16

Cluj-Napoca

județul Cluj, Romania

Phone: +40.723.175.635 (General Inquiries), +40.752.200.344 (Sales)

E-mail: contact@24cloud.ro, sales@24cloud.ro

Website: www.24cloud.ro

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *