Acasa de bilete

Sursa: Revista de Povestiri

de Elu Cubrela secțiunea Serial imaginar, Revista de Povestiri nr. 6

Dragule,

 

În fiecare colț al lumii sunt oameni ca tine și Elu ca mine. După ce m-am bucurat că eu sunt a ta, mi-a venit strălucita idee să mă duc și eu din colț în colț, să fac cunoștință. Și cum nouă ne plac lucrurile organizate, am plecat chiar cu gândul să întemeiez o asociație. O să aibă sloganul: Închipuiți-vă cum ar fi dacă…

Pe cei mici i-am lăsat cuminți în dulap. Dănuț voia să învețe 100 de noduri la cravată, pentru orice ocazie iar lui Vlăduț îi era cald și a zis că vrea să se joace de-a hibernarea.

La bilete, mă întâlnesc cu o domnișoară foarte simpatică. Se uită pe bilet. „Elu… Are you Finnish?” mă întreabă ea. „No. I am little”, îi răspund. Îmi promite că-mi dă loc la geam și-o prăjitură. Din vorbă-n vorbă, îmi zice că și-a ales să facă asta ca să vadă oameni și să-și imagineze cine-i așteaptă acolo unde merg ei.

Deci dragule, te anunț că nu mai plec nicăieri, o să stau o vreme aici cu domnișoara. E drăguță, să vii să-ți iei un bilet, poftim pretext.

 

Te pup,

Elu


Acest articol este disponibil în numărul 5 Revista de Povestiri. Pentru mai mult conținut, vizitați revistadepovestiri.ro sau cumpărați un o revista in variantă tipărită sau variantă digitală.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *