Unnatural Born Shoppers

Sursa: Revista de Povestiri

de Elu Cubrela secțiunea Serial imaginar, Revista de Povestiri nr. 2

Dragule,

Mă duc la mall! Îi iau p-ăștia mici și mergem să ne înnoim bergamota… garbedora… săăă ne luăm hăinuțe noi și bunătățuri.

Abia aștept. O să ne învârtim prin ușa aia de la intrare, Vlăduț o să vomite un pic (of, din grabă era să scriu „o să vomite un pix”), dar oamenii o să fie drăguți cu noi, că suntem simpatici. Apoi, libertaaaateee! Toată strălucenia aia, de pe jos, de pe sus, de prin vitrine, de la lume adunată, o să ne cheme la ea. Câtă simandicoșenie doar pentru noi!

Lui Vlăduț îi trebuie neapărat îmbrăcăminte sport, că înțeleg că bagă ăștia șahul obligatoriu în școli. Poate găsim la promoție și-o cască de protecție, că șahul am auzit că e sportul minții. Dănuț, de când citește dicționare și twitter, mă tot bate la cap să-i iau: pardesiu, penar, aparat de pirogravură, piuneze, poloboc, polonic și câteva pricomigdale. Eu o să cutreier prin magazinele de delicatese, caut pentru de dimineață niște ardei iute în ciocolată.

O să ne ascundem și prin cabinele de probă, iar apoi am plănuit cu băieții unul să facă vruuum-vruuum și unul ninoo-ninoo, ca să ieșim prin parcare și să-i speriem pe toți.

Te pup,
Elu


Acest articol este disponibil în numărul 2 Revista de Povestiri. Pentru mai mult conținut, vizitați revistadepovestiri.ro sau cumpărați un o revista in variantă tipărită sau variantă digitală.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *