Trei iezi cu puieți

Sursa: Revista de Povestiri

de Elu Cubrela secțiunea Serial imaginar, Revista de Povestiri nr. 1

Dragule,

Mă tot gândesc de la o vreme să-mi iau și eu animal de companie. Ceva, așa, care să mă definească și să mă completeze. De exemplu, ar fi extraordinar dacă i-ar plăcea miezul de măr, că sunt tare supărată că trebuie să-l arunc după ce-i mănânc pielița. Ar trebui să nu fie pește că mie mi-e frică de apă, în caz că trebuie să mă duc după el. Și nici melc sau țestoasă, că dacă-l dresez să-i arunc și să-mi aducă, să nu dureze. A, să nu fie zebră sau pinguin, aș vrea totuși un animal color. Poate o capră… ba nu, că am văzut eu într-un film că astea mor dacă te holbezi la ele. Pe voi v-am mai văzut cu papagali, dar ăștia nu-și țin gura neam și mă tem că ajungem caz mediatic despre prima pasăre cu stăpân imaginar. Iepuri eu n-am văzut decât în filme de groază, deci e riscant. Porcii ăia mici de fac ca popcornul sunt tare drăguți, doar că eu (închipuie-ți) îmi închipuiam că se dau și peste cap. M-am mai gândit și la un cameleon, dar e greu să-ți dai seama unde e, dacă e, unde e, dacă e.

Cred că cel mai bine ar fi să-i iau și pe băieți la Zoo, să facem un pic de cage-shopping. Deși, dacă nu ne lasă să hrănim animalele, cum o să știm ce le place să mănânce? Pun pariu că lui Vlăduț o să-i placă struții iar Dănuț o să fie topit după cămile. Ia să bifez eu să fiu norocoasă și să caut o struțocămilă.

Te pup. Elu


Acest articol este disponibil în numărul 1 Revista de Povestiri. Pentru mai mult conținut, vizitați revistadepovestiri.ro sau cumpărați un o revista in variantă tipărită sau variantă digitală.

Be Sociable, Share!

O părere la “Trei iezi cu puieți

  1. Pingback: Revista de Povestiri se poate citi de astazi pe Ştirili | Ştirili Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *