Pard. Leo Pard.

Sursa: Revista de Povestiri

de Elu Cubrela secțiunea Serial imaginar, Revista de Povestiri nr. 3

Dragule,

Abia așteptam să se facă mai și să-ți scriu. Am o super-idee! M-am gândit să fac și eu bani, să te mai ajut pe timp de crize. Ba mai mult, am și găsit ceva ce sigur mi-ar plăcea să fac în viață. Mă fac mascotă!

Sper că te bucuri din tot sufletul pentru mine. Fără consiliere profesională, fără master sau doctorat… eu și-așa pot fi orice. Mă bag într-un ursulete sau în vreo pisicuță (să-l prevenim pe Motanov, să nu cumva să mă curteze păcălit) și fac lumea fericită. Să vezi distracție. O să scoată copiii limba la mine, o să mă tragă de coadă, o să facem poze, pot să spun orice tâmpenioară că n-au de unde să știe cine e. Dănuț și Vlăduț o să-și facă prieteni noi iar oamenii mari o să mă adore că oricum ei te judecă numai după haine. Și cireașă pe înghețată, am și posibilitatea să avansez. Păi îți dai tu seama cum ar fi să mă ia la Disney? Chiar, pe tine, că ești mai fraieruț așa, cred că te-ar pune Pluto. Dar eu? Pentru ce zână să aplic?

Gandește-te. Te te te pup.

Elu


Acest articol este disponibil în numărul 3 Revista de Povestiri. Pentru mai mult conținut, vizitați revistadepovestiri.ro sau cumpărați un o revista in variantă tipărită sau variantă digitală.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *