Continuam sa adaugam surse noi de continut

Lista surselor de continut din Ştirili se imbogațește în fiecare săptamană cu noi ziare, reviste, bloguri sau alte publicatii generaliste sau de nisa.

Asa cum știți deja, suntem cu ochii pe tot ce mișcă în online și suntem în permanență în căutare de surse noi de informare astfel încât să oferim mereu utilizatorilor aplicației „decat și numa’ ce le place să citească”.

Cum feedback-ul utilizatorilor nostri cântărește greu pentru noi, începând cu versiunea 2.1 a aplicatiei pentru Android ne bazăm și pe recomandările voastre care pot fi făcute cu ușurință direct din aplicație.

Astfel, ultimele surse adăugate pe lista Știrili sunt:

Ai una sau mai multe surse care nu se regăsesc în lista Știrili si ai vrea să le ai în fluxul tău de noutăți? Solicita o sursa direct din aplicatie sau trimite-ne un email la surse [at] 24cloud.ro cu subiectul „recomandare sursă” și în maxim 72 de ore vom răspunde solicitării tale.

Be Sociable, Share!

3 păreri la “Continuam sa adaugam surse noi de continut

    1. Emil Stetco Autor articol

      Solicita sursa direct din aplicatie sau trimite-ne un email la surse [at] 24cloud.ro cu subiectul „recomandare sursă” și în maxim 72 de ore vom răspunde solicitării tale.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *