Experiment: Știrili Fix La Întâmplare!

Spunem despre Știrili că este singurul reader românesc inteligent care îți oferă un flux unic de conținut, pentru că învață ce iți place să citești. Și realitatea ne susține afirmația.

Aplicația noastră personalizează noutățile afișate fiecărui utilizator folosind algoritmi de procesare de limbaj natural, filtrându-le în funcție de domeniile de interes, cuvintele cheie ale știrilor citite și votarea articolelor. Mai pe românește spus: fluxurile de noutați a doi utilizatori Știrili nu vor arăta la fel.

Și pentru că o imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte ne-am gândit să declanșăm experimentul Știrili Fix La Întâmplare! pentru a exemplifica și mai clar ce înseamnă pentru Știrili personalizarea fluxului de noutați pentru fiecare utilizator.

Timp de o săptămână, 3 dintre utilizatorii Știrili vor face print screen-uri cu fluxul lor de știri din aplicație în fiecare zi la ora 10:00 AM. Capturile le prezentam aici, pe blog, în văzul lumii, ca să ne putem da cu părerea dacă într-adevar fiecare se bucură de noutăți servite pe gustul său sau nu (poate chiar reusim să ne dăm seama care sunt preferintele fiecăruia în funcție de știrile afișate).

Astăzi la ora 10:00 AM, ecranele lui Emil, Adrian și  al Smarandei afișau:

Emil

Emil

 

Adrian

Adrian

 

Smaranda

Smaranda

Vrei să faci parte din experiment? Trimite-ne la contact [at] 24cloud.ro cel puțin un print screen cu fluxul tău de noutăți, capturat la ora 10:00 AM și noi îl adăugam pe blog.

Be Sociable, Share!

2 păreri la “Experiment: Știrili Fix La Întâmplare!

  1. Pingback: Experimentul Știrili continuă | Ştirili Blog

  2. Pingback: Ultimele zile: Știrili Fix La Întâmplare! | Ştirili Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *