Iv cel Naiv, o nouă exclusivitate pentru utilizatorii Ştirili

Unii spun ca romanul s-a nascut poet. Noi zicem ca romanul s-a nascut… Si atat. Dar asta pentru ca suntem programatori, ce pretentii culturale sa ai de la noi? Ca sa aratam totusi ca apreciem si ce e frumos, nu doar ce functioneaza, i-am propus o colaborare celui mai naiv poet contemporan: Iv cel Naiv.

Poetul cu identitate secreta a publicat in 2012 primul volum, „Uibesc”, si, pe cat de valoros e autograful lui pe o carte tiparita, pe atat, credem noi, este de atasata audienta de site-ul lui. Nimeni nu stie cum il cheama de fapt, dar multi ii iubesc textele si le raspandesc folosind retelele sociale.

26-288216-Coperta_fata

Pentru ca noua ne place foarte mult ce scrie si cum scrie, pentru ca incalzeste spatiul virtual cu vorbele lui simple, noi i-am propus sa publice in premiera poemele lui pentru utilizatorii Știrili. De azi inainte, saptamanal, veti putea citi inaintea tuturor textele semnate de Iv cel Naiv in categoria „Exclusiv”. In plus, vom publica de cateva ori pe saptamana si cele mai iubite poezii semnate de el si publicate pana acum.

Poetul devine astfel unul din colaboratorii premium ai aplicatiei Știrili, alaturi de „Decat o Revista”.


Știrili este singura platforma romaneasca de recomandari de continut online care invata ce iti place sa citesti. Instaleaza Știrili din Google Play: http://goo.gl/7y9Ty.

Be Sociable, Share!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *